σε

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο συμπονετικός σύζυγος!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο συμπονετικός σύζυγος!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο 40άρης και η ξανθιά στο σούπερ μάρκετ!

Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της να κάνει έρωτα με μια νεαρή κοπέλα σκέτη μπόμπα! 

– Ανήθικε! πως μπορείς να το κανείς αυτό σε μένα, στην μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου; Θέλω το διαζύγιο τώρα!

-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου, σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση:

Συνέβη το έξης: Γύριζα στο σπίτι μετά από μια τρομερή μέρα στο γραφείο και είδα αυτή την φτωχή κοπέλα που έκανε ωτοστόπ στη λεωφόρο. Μου φάνηκε τόσο ανυπεράσπιστη που αποφάσισα να…..τη βοηθήσω.

Πρόσεξα ότι ήταν πολύ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη και μου είπε ότι είχε τρεις μέρες να φάει. Συγκινήθηκα, την έφερα στο σπίτι και της ζέστανα τα μακαρόνια που σου έφτιαξα χτες βράδυ και δεν τα έφαγες γιατί παχαίνουν!, η καημενούλα τα καταβρόχθισε!.

Έπειτα, όπως ήταν τόσο βρώμικη, της είπα να κάνει ένα μπάνιο και εν τω μεταξύ είδα ότι τα ρούχα της ήταν σε κακή κατάσταση, έτσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα εκείνα τα Anna που χρόνια τώρα δεν φοράς επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις! Την μπλούζα που σου χάρισα για την επέτειο και δεν φοράς γιατί δεν έχω καλό γούστο και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα! Το kwstas που σου χάρισε η μάνα μου για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς για να της μπεις στο μάτι! και τις μπότες που αγόρασες από τον Μυριάδα 1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μονό φορά επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ίδιες!

Στο τέλος η κοπέλα όταν έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρούμενη, και την συνόδευσα στην πόρτα, γύρισε με δάκρυα στα ματιά με ρώτησε:

-Υπάρχει κάτι άλλο που η γυναίκα σου δεν χρησιμοποιεί;