σε

Ανέκδοτο: Η Μιλένα … και η Ασημίνα !

Το ανέκδοτο:  Η Μιλένα … και η Ασημίνα !

Σε ένα κοτέτσι ήταν δυο πανέμορφες κότες,η Μιλένα και η Ασημίνα.

Η Μιλένα ήταν αρχάρια στο sex,ενώ η Ασημίνα ήταν περπατημένη κότα.Έρχεται λοιπόν μια μέρα η σειρά της Μιλένας να πάει με τον κόκορα αλλά ντρεπόταν και έτσι ζήτησε συμβουλές από την Ασημίνα.
Η Ασημίνα ως προχωρημένη της είπε για τις βασικές στάσεις τις αγαπημένες στάσεις του κόκορα,της έμαθε για το safe sex και όλα τα άλλα (κο)κοριτσίστικα θέματα.

Αλλά της είπε το πιο σημαντικό απ’ όλα:

-Για να μη σε περάσει ο κόκορας για καμιά άσχετη να μην είσαι μούγκα στη στρούγκα κατά την διάρκεια του sex.Θα πρέπει να του δείξεις ότι το απολαμβάνεις.Γι’ αυτό όσο πλησιάζεις σε οργασμό να αρχίσεις να κακαρίζεις για να σε προσέξει ο κόκορας και να τονωθεί και το ηθικό του.
Η καημένη η Μιλένα όμως τα βρήκε δύσκολα όλα αυτά.Τι 69 τι “καρεκλάτο” τι “κοκοράτο” τι σημείο G και κλειτορίδα της ήρθαν πολλά και ενώ ερχόταν ο κόκορας να την πάρει και να την “ξεπουπουλιάσει” η Μιλένα από το σοκ τα ξέχασε όλα.
Η Ασημίνα λοιπόν που είδε τη φίλη της αγχωμένη και τον κόκορα στα δύο μέτρα της ψιθυρίζει την πιο σημαντική συμβουλή αυτό που οπωσδήποτε δεν έπρεπε να ξεχάσει να κάνει:
-Μιλένα προ του τέλους κακάριζε!