Βρίσκεσαι εδώ: Αστεία » Φαρσες
  • Για να λαμβάνεις τα καλύτερα –>
Farses: Οι καλύτερες φάρσες που έχουν γίνει. Βρες αστεία video με απίστευτες φάρσες στην τηλεόραση ή τηλεφωνικές φάρσες

Φαρσες

Φάρσα με το τσουνάμι στη Νέα Υόρκη

Ένας τύπος κάνει ότι μιλάει στο τηλέφωνο και ότι του λένε για ένα τσουνάμι που μόλις χτύπησε την Νέα Υόρκη και ότι ετοιμάζεται να καταστρέψει και τη Φλόριντα. Περπατάει ...

Η Φάρσα με το Σαμπουάν που δεν τελειώνει

Ένας τύπος κάνει ντους και προσπαθεί να ξεβγάλει το σαμπουάν από τα μαλλιά του. Ένας άλλος φίλος του του κάνει πλάκα και του ρίχνει κι άλλο σαμπουάν στα μαλλιά ...

Τρομερή φάρσα με κοριτσάκι φάντασμα στο ασανσέρ

Απίστευτη φάρσα σε ανύποπτους ανθρώπους μέσα σε ασανσέρ. Καθώς ανεβαίνει το ασανσέρ γίνεται διακοπή ρεύματος. Μέσα στο σκοτάδι και μόλις ανάβουν τα φώτα εμφανίζεται ξαφνικά μέσα στο ασανσέρ ένα ...

H τηλεφωνική Φάρσα του Ουγγαρέζου στον Τσαλίκη

Τηλεφωνική φάρσα του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Γιώργο Τσαλίκη. Ο Δημήτρης ισχυρίζεται ότι είναι από το γραφείο της Μαρίας Γκαγκάκη και αναφέρεται για τις δηλώσεις του Τσαλίκη για το σκουριασμένο ...

Φάρσα με την αστυνομικό – Candid Camera

Υποτιθέμενη αστυνομικός κάνει φάρσα στην Candid Camera βάζοντας αγνώστους να της ξεκλειδώσουν. Ύστερα εκείνη εξαφανίζεται και φυσικά προκαλείται πανικός!

Φάρσα Candid Camera σε γυναικείες τουαλέτες

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera έχουν τοποθετήσει έναν μηχανισμό στις τουαλέτες. Έτσι υποτίθεται ότι ακούγεται μία συνομιλία και οι κοπέλες ξαφνιάζονται.

Φάρσα με τον τυφλό που κατουράει – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera υποτιθέμενος τυφλός κατουράει πάνω σε περαστικούς, οι οποίοι διαμαρτύρονται και φωνάζουν!!

Φάρσα Candid Camera με την κλανιά

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας τύπος έχει πάει σε σούπερ μάρκετ. Ανάμεσα στους διαδρόμους αρχίζει και κλάνει. Οι πελάτες σαστίζουν και ορισμένοι εκνευρίζονται!

Φάρσα με την κλέφτρα – Candid Camera

Κλέφτρα κάνει φάρσα στην Candid Camera σε σούπερ μάρκετ και κλέβει τα ψώνια πελατών και τα βάζει στο δικό της καλάθι. Οι πελάτες ξαφνιάζονται και αντιδρούν!

Φάρσα του Λέντη με τις πίτσες

Στη φάρσα αυτή ο Λέντης ενοχλεί αγνώστους παραγγέλνοντάς τους πίτσες. Αυτοί εκνευρίζονται και τον βρίζουν!!

Φάρσα με τον τυφλό και το σπίτι – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera οδηγοί ταξί μεταφέρουν έναν υποτιθέμενο τυφλό στο δήθεν καμένο σπίτι του. Οι οδηγοί ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τον τυφλό να μπαίνει κανονικά μέσα στο ...

Φάρσα με το μεγάλο μπούστο – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία κοπέλα με εντυπωσιακό μπούστο ζητά βοήθεια για τον υπολογιστή της. Τα θύματα τη βοηθούν χωρίς όμως να παίρνουν τα μάτια τους από ...

Φάρσα με το γορίλα στο σκοτάδι – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας γορίλας τρομάζει αγνώστους μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι πραγματικά μοναδικές!!

Φάρσα με το atm που καίγεται – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ανυποψίαστοι πηγαίνουν σε atm για να σηκώσουν λεφτά και αυτό καίγεται. Φυσικά η έκπληξη και ο πανικός ζωγραφίζονται στα πρόσωπά τους!!

Φάρσα με την καλόγρια που κλάνει – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία υποτιθέμενη καλόγρια κλάνει και προκαλεί φωτιά. Οι περαστικοί σαστίζουν με το θέαμα!

Φάρσα με το ντους – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera δύο συνεργοί κάνουν ντους σε τηλεφωνικό θάλαμο. Οι περαστικοί ξαφνιάζονται και ξεσπούν σε γέλια!

Φάρσα με το αγόρι που εξαφανίζεται – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένα αγόρι εξαφανίζεται μέσα σε έναν τούβλινο τοίχο και οι περαστικοί τα χάνουν!

Φάρσα του Λέντη λίγο απ” όλα

Ο Λέντης παίρνει τηλέφωνο σε ανυποψίαστους και τους βρίζει πρόστυχα. . .

Φάρσα με τη σέξι μπαργούμαν – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία προκλητικά ντυμένη μπαργούμαν φτιάχνει κοκτέιλ. Η συνταγή ολοκληρώνεται ανάμεσα στα στήθη της και οι πελάτες τα παίζουν!

Φάρσα με το πεσμένο χαρτονόμισμα – Candid Camera

Τύπος κάνει φάρσα στην Candid Camera πετώντας ένα χαρτονόμισμα σε ένα λάκκο με νερό. Όταν οι ανυποψίαστοι πάνε να το πάρουν, το χαρτονόμισμα βουλιάζει μυστηριωδώς και οι άνθρωποι απορούν!

Φάρσα με το ανυψωτικό – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας άντρας δένει την υποτιθέμενη γυναίκα του σε ένα ανυψωτικό, επειδή τον εκνευρίζει! Οι θεατές σαστίζουν με το θέαμα!

Φάρσα με το αόρατο τραπέζι – Candid Camera

Ομάδα κάνει φάρσα στην Candid Camera σε περαστικούς και τους ζητά να δοκιμάσουν δύο διαφορετικούς χυμούς. Όταν όμως τους δένει τα μάτια το τραπέζι που ακουμπούσαν εξαφανίζεται και οι ...

Φάρσα στο τρένο – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία προκλητικά ντυμένη κοπέλα μπαίνει σε καμπίνα τρένου. Εκεί προκαλεί τους συνταξιδιώτες της με την εμφάνισή της αφήνοντάς τους άφωνους!

Φάρσα με το σπασμένο ενυδρείο – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera υποτίθεται ότι ένα ενυδρείο έχει μία τρύπα και βγάζει νερό. Οι περαστικοί που κρατούν την τρύπα κλειστή ξαφνιάζονται, όταν η τρύπα εξαφανίζεται και ...

Φάρσα με τα ροζ μαλλιά – Candid Camera

Κομμώτριες κάνουν φάρσα στην Candid Camera λούζοντας τους πελάτες με ροζ ζελέ. Τα μαλλιά τους γίνονται φυσικά ροζ και αναρωτιούνται τι συμβαίνει. . .

Φάρσα στο δοκιμαστήριο – Candid Camera

Νεαρή κάνει φάρσα στην Candid Camera σε δοκιμαστήριο εμπορικού κέντρου. Όταν οι άντρες βγαίνουν από το δοκιμαστήριο έχουν σημάδι από κραγιόν και εμφανίζεται μια κοπέλα μέσα από αυτό. Οι ...

Φάρσα του Φουσέκη με την έκθεση

Ο Φουσέκης κάνει φάρσα σε γραμματεία. Ρωτάει για μία έκθεση και τον συνδέουν σε άλλον υπάλληλο ξανά και ξανά. Τα αποτέλεσμα? Ασυνεννοησία για άλλη μια φορά. . .

Φάρσα Candid Camera με τη γυμνή γκομενάρα

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία γυμνή γκομενάρα έχει κρυφτεί πίσω από μια σκαλωσιά οικοδομής. Όταν περνούν περαστικοί η σκαλωσιά πέφτει και οι άνθρωποι εκπλήσσονται ευχάριστα!

Πλάκα Κάνεις: Φάρσα ενός τύπου στην κοπέλα του

Στη φάρσα αυτή στο Πλάκα Κάνεις ένας τύπος μιλάει πολύ αργά, σηκώνεται και φιλάει τη φίλη του, κάνει τα μαλλιά του χωρίστρα και εκείνη απορεί. . .

Πλάκα Κάνεις: Φάρσα κυρία στον άντρα της

Στη φάρσα αυτή στο Πλάκα Κάνεις μία κυρία φτύνει συνεχώς τον κόρφο της, επιστρέφει όλα τα φαγητά στη σερβιτόρα, φωνάζει στους πελάτες να μην φάνε. Ο άντρας της φυσικά ...

Φάρσα με την κούκλα – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera υποτιθέμενη ψεύτικη και ακίνητη κούκλα τρομοκρατεί τον κόσμο δημιουργώντας πολύ γέλιο. . .

Φάρσα με το στρατό. – Candid Camera

Στρατηγός κάνει φάρσα στην Candid Camera ψάχνοντας εθελοντές για μία εκστρατεία στο Αφγανιστάν. Τα υποψήφια θύματα πολλά. . .

Φάρσα με τον ζητιάνο – Candid Camera

Υποτιθέμενος ζητιάνος κάνει φάρσα στην Candid Camera και ζητά ψιλά από περαστικούς. Εκείνοι αρνούνται αλλά δίνουν σε μια όμορφη ξανθιά που βρίσκεται λίγο πιο κάτω και τα χρειάζεται για ...

Φάρσα με τον βρεγμένο εργαζόμενο – Candid Camera

Εργαζόμενος κάνει φάρσα στην Candid Camera και εμφανίζεται από ένα φρεάτιο με νερό προκαλώντας την έκπληξη των περαστικών!!!

Φάρσα με τα σπασμένα χέρια – Candid Camera

Τραυματίας κάνει φάρσα στην Candid Camera υποδυόμενος ότι έχει σπάσει τα χέρια του. Όταν τα ξανα σπάει οι περαστικοί έντρομοι σαστίζουν!

Φάρσα Candid Camera με το μωρό που κλαίει

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ο φαρσέρ μεταμφιέζεται σε μωρό μέσα σε καρότσι. Χάνεται σε εμπορικό κέντρο και κλαίει. Οι πελάτες τρέχουν να βοηθήσουν όταν ξαφνικά αντικρίζουν αυτό ...

Φάρσα με το χάρο – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera σε ένα σούπερ μάρκετ, στην οθόνη του ταμείου εμφανίζεται πίσω από τους πελάτες ο χάρος και δημιουργείται μεγάλος πανικός!

Φάρσα στο κάμπινγκ – Candid Camera

Ομάδα δύο αντρών κάνει φάρσα στην Candid Camera σε ένα κάμπινγκ. Πηγαίνει στις σκηνές των παραθεριστών και τις γεμίζει με καπνό από ένα μηχάνημα. Εκείνοι φυσικά ξαφνιάζονται και αναρωτιούνται ...

Φάρσα με τον εργάτη που βουλιάζει – Candid Camera

Υποτιθέμενος εργάτης κάνει φάρσα στην Candid Camera βρισκόμενος πάνω σε μια σκαλωσιά. Ζητά βοήθεια από τους περαστικούς για να ανεβάσουν τη σκαλωσιά. Οι περαστικοί όμως τη σπρώχνουν προς τα ...

Η φάρσα με το ξυραφάκι

Δυο συνεργοί ξυρίζουν με ξυραφάκι το πόδι ενός φίλου τους , ενώ αυτός κοιμάται σε σκηνή για κάμπινγκ . . .

Η φάρσα με τον ψαρά

Στη φάρσα αυτή ένας ανυποψίαστος άντρας ψαρεύει από μία γέφυρα . Ξαφνικά δύο νεαροί περνούν δίπλα του με τη μηχανή τους και τον μπουγελώνουν . Στο τέλος τον ρίχνουν ...

Πλάκα Κάνεις: Φάρσα κυτίου στη γυναίκα του

Στη φάρσα αυτή στο Πλάκα Κάνεις ένας κύριος αποκαλεί τη γυναίκα του μανίτσα, χοροπηδάει, τη φωτογραφίζει, γονατίζει δίπλα της και εκείνη απορεί για το τί συμβαίνει. . .

Φάρσα με το γορίλα – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera υποτίθεται ότι ένα αγοράκι πετάει σε μία ηλικιωμένη φλούδες από μπανάνες. Δεν είναι όμως αυτό αλλά ένας γορίλας. Μόλις τον αντικρίζουν οι περαστικοί ...

Φάρσα με τον ταχυδακτυλουργό – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας ταχυδακτυλουργός υποτίθεται ότι κλέβει το εσώρουχο μιας κοπέλας. Οι περαστικοί εντυπωσιάζονται και ειδικότερα όταν αποκαλύπτονται τα κάλλη της δεσποινίδος. . .

Φάρσα με τη γέννα στην τουαλέτα – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία υποτιθέμενη έγκυος μπαίνει σε μια τουαλέτα και γεννάει. Όταν βγαίνει έξω, οι περαστικοί μένουν άφωνοι!

Φάρσα με την έκρηξη – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera οδηγοί τα χάνουν όταν βλέπουν το καπό τους να εκρήγνυται!! Οι αντιδράσεις για ακόμη μία φορά φανταστικές!!

Φάρσα με το κόκκινο κουμπί – Candid Camera

Νεαρός κάνει φάρσα στην Candid Camera και υποδύεται πελάτη. Όταν οι περαστικοί πατούν το κόκκινο κουμπί ο νεαρός εξαφανίζεται και δημιουργείται πανικός!

Φάρσα με το πάγωμα πλήθους – Candid Camera

Ομάδα ανθρώπων κάνει φάρσα στην Candid Camera σε μίνι μάρκετ. Ξαφνικά όλοι ακινητοποιούνται και οι πελάτες σαστίζουν!

Φάρσα με το παιδί που χτυπάει – Candid Camera

Άντρας κάνει φάρσα στην Candid Camera κρατώντας στους ώμους του μία κούκλα. Προχωράει και η κούκλα χτυπάει σε πινακίδες. Οι περαστικοί όμως νομίζουν ότι είναι κανονικό παιδί και ξαφνιάζονται!!

Φάρσα με τον τυφλό και τα μακαρόνια – Candid Camera

Υποτιθέμενος τυφλός κάνει φάρσα στην Candid Camera σε εμπορικό κατάστημα. Πάει να πετάξει τα μακαρόνια που έτρωγε στον κάδο. Ο κάδος όμως γίνεται καρότσι μωρού και οι θεατές σαστίζουν!