Βρίσκεσαι εδώ: Αστεία » Remi Gaillard
  • Για να λαμβάνεις τα καλύτερα –>

Όλες οι Φάρσες του Remi Gaillard

Φάρσα Remi Gaillard με μπάλα

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard δοκιμάζει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αφήνοντας έκπληκτους τους περαστικούς.

Φάρσα Remi Gaillard με αφρό ξυρίσματος

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard μεταμφιέζεται σε συσκευασία αφρού ξυρίσματος. Επισκέπτεται μία επαρχιακή πόλη και ξαφνιάζει τους κατοίκους της αφού ψεκάζει με αφρο τους πάντες!

Φάρσα Remi Gaillard με το δέκαθλο

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard κάνει τα πάντα! Τρέχει δίπλα στο τρένο, πετάει φρουτα, πετάει ένα καλάμι ψαρέματος αντι για ακόντιο, είναι το δικό του δέκαθλο!!!

Φάρσα Remi Gaillard με το καρτ

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard μεταμφιέζεται σε mario και μας χαρίζει αξέχαστες και εντυπωσιακές στιγμές με το kart του.Προκαλεί γέλιο αλλά και αναστάτωση σε κεντρικούς δρόμους

Φάρσα Remi Gaillard με μπάλα ποδοσφαίρου

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard κάνει τις εντυπωσιακές του φιγούρες με μια μπάλα ποδοσφαίρου και προκαλεί εντυπωσιασμό και πολύ γέλιο!!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος καγκουρό

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard μεταμφιέζεται σε καγκουρό και τα κάνει όλα χάλια! Πηδάει δεξιά και αριστερά και ενοχλεί τους περαστικούς στο δρόμο και σε πολυκαταστήματα

Φάρσα Remi Gaillard στο ασανσέρ

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard κρύβεται μέσα στο ασανσέρ και ξαφνιάζει τους πάντες! Μεταμφιέζεται σε λαγό, χορευτή, σούμο, άστεγο, μέχρι και bob marley….

Φάρσα Remi Gaillard αφιέρωμα 10 χρόνια

10 χρόνια Remi Gaillard…Ένα καταπληκτικό video με τις καλύτερες φάρσες του Remi.Αστροναύτης, καγκουρό,αθλητής… Εδώ είναι όλα!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος pacman

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard μεταμφιέζεται σε pacman.Προκαλεί πολύ γέλιο, αφού επισκέπτεται σούπερ μάρκετ, γήπεδα, μαγαζιά και τα κάνει όλα λίμπα!

Φάρσα Remi Gaillard : κόλπα με τη μπάλα

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard κάνει τα φοβερά του κόλπα με τη μπάλα. Σουτάρει από μακριά, στοχεύει τα πάντα : από σκουπιδοτενεκέδες και αναψυκτικά, μέχρι καρότσια από σούπερ ...

Φάρσα Remi Gaillard με το καρτ 2

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard χρησιμοποιεί το kart του σαν mario. Βγαίνει στους δρόμους και φτανει ακόμα και σε ένα πολυκατάστημα και προκαλεί πολλά μπερδέματα!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος με στολές ζώων

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard μεταμφιέζεται σε ελέφαντα, νυχτερίδα,λαγό, γορίλα, και τρομάζει όποιον βρεθεί μπροστά του!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος αράχνη

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε έναν κύριο σε δημόσια τουαλέτα, αφού σαν αράχνη ντύνει την τουαλέτα με μεμβράνη. Το αποτέλεσμα? Ο κύριος να μην μπορεί να βγει!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος ορειβάτης

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε μία ομάδα χόκει. Πηγαίνει στο γήπεδο μεταμφιεσμένος σε ορειβάτη και διακόπτει το παιχνίδι!

Φάρσα Remi Gaillard με τη φόρμουλα

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα και γίνεται οδηγός της φόρμουλα1. Κάνει grand prix σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας και προκαλεί πανικό!

Φάρσα Remi Gaillard μέσα στο ασανσέρ

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα και μετατρέπει το ασανσέρ σε διαμέρισμα με τηλεόραση, πολυθρόνα και φαγητά. Προκαλεί σε μια κυρία έκπληξη και γέλιο!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος αστροναύτης

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα ντυμένος σαν αστροναύτης. Επισκέπτεται ένα γήπεδο γκολφ και προκαλεί εκνευρισμό στους αθλούμενους!

Φάρσα Remi Gaillard στα mc donalds

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard παραγγέλνει φαγητό στα mc donalds. Κάνει ένα κόλπο και παίρνει το φαγητό χωρίς να πληρώσει!!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος ταυρομάχος

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard μεταμφιέζεται σε ταυρομάχο. Βγαίνει στους δρομους της Νότιας Γαλλίας και παρενοχλεί τους περαστικούς κάνοντας αστεία.

Φάρσα Remi Gaillard με το πόκερ

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard υποδύεται έναν εκκεντρικό παίκτη πόκερ. Συνεχώς προκαλεί, φωνάζει και εκνευρίζει τους υπόλοιπους παίκτες!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος κομάντο

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε παραλία. Έχει ντυθεί στρατιώτης κομάντο και υποτίθεται ότι είναι σε ειδική αποστολή. Πυροβολεί, πηδάει, τρέχει και προκαλεί πανικό στους λουόμενους.

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος παίκτης χόκει

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα ντυμένος παίκτης του χόκει. Ορμάει μέσα σε ένα παντοπωλείο και σε ένα σκουπιδιάρικο και ξαφνιάζει οδηγούς και περαστικούς

Φάρσα Remi Gaillard με τη γυμναστική

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα στο δρόμο. Έχει ντυθεί αθλητής και κάνει τη γυμναστική του μέσα στο τραμ και σε πολυσύχναστα μέρη

Φάρσα Remi Gaillard με την πίτσα

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε έναν υπάλληλο delivery πίτσας. Μαζί με την παρέα του ντύνονται χελωνονιντζάκια και παραγγένουν πίτσα. Πολύ γέλιο!!!

Φάρσα Remi Gaillard σε διάβαση

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε οδηγούς. Μαζί με την παρέα του μεταμφιέζονται σε λαγό, τενίστα, άγιο Βασίλη και άλλα και διασχίζουν μία διάβαση προκαλώντας γέλιο

Φάρσα Remi Gaillard σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard πλένεται φορώντας μόνο το μαγιώ του σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Η φάρσα είναι πολύ πετυχημένη και εντυπωσιακή!!

Φάρσα Remi Gaillard με το φανταστικό πάρτυ

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard μαζί με τους μεταμφιεσμένους φίλους του επισκέπτονται ένα εμπορικό κατάστημα. Εκεί φωνάζουν, χορεύουν και πετάνε σπρέι και κομφετί δημιουργώντας πανικό!!!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος πρόβατο

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard ντύνεται πρόβατο και ξαφνιάζει τους περαστικούς σε ένα πολυσύχναστο fast food

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος σούμο

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard μεταμφιέζεται σε σουμο και κάνει πλάκα σε μια πλατεία, σε ένα ασανσέρ και στο λιμάνη προκαλώντας χάος!

Φάρσα Remi Gaillard σε ενυδρείο και σε ασανσέρ

Ο Remi Gaillard εντυπωσιάζει τους θεατές ενυδρείου και μια κυρία σε ασανσέρ κάνοντας τα καταπληκτικά του κόλπα αφήνοντάς τους άφωνους!

Φάρσα Remi Gaillard στο αεροδρόμιο

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard ανεβαίνει στο διάδρομο των αποσκευών αεροδρομίου. Υποδύεται τον οδηγό των αποσκευών και προκαλεί για ακόμη μια φορά το γέλιο!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος πεταλούδα

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε έναν διανομέα λουλουδιών. Έχει μεταμφιεστεί σε πεταλούδα και κλέβει τα λουλούδια του υπαλλήλου προκαλώντας του ξάφνιασμα και εκνευρισμό!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος γουρούνι

Ο Remi Gaillard επισκέπτεται ζαχαροπλαστείο μεταμφιεσμένος σε γουρούνι. Ο υπάλληλος ξαφνιάζεται και αμύνεται!!!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος Άγιος Βασίλης

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε ένα άγνωστο σπίτι. Μαζί με έναν φίλο του έχουν μεταμφιεστεί και καταστρέφουν πράγματα στην είσοδο του σπιτιού. Ο ιδιοκτήτης εκνευρίζεται και κατεβαίνει κάτω!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος ταρζάν

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα μέσα σε έναν ζωολογικό κήπο. Έχει μεταμφιεστεί ταρζάν και φωνάζει δυνατά μέσα σε ένα κλουβί προκαλώντας την απορία των επισκεπτών.

Φάρσα Remi Gaillard στο κολυμβητήριο

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα ντυμένος σεφ.Πηγαίνει σε ένα κολυμβητήριο και ρίχνει φαγητά μέσα στην πισίνα και κάνει πως μαγειρεύει προκαλώντας πανικό

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος καρχαρίας

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε δύο φίλους που ψαρεύουν. Ντύνεται καρχαρίας και τους τρομάζει πετώντας σπρέι στα πρόσωπά τους. Προκαλεί εκνευρισμό και πολύ κυνηγητό!!!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος rocky

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα υποδυόμενος το rocky. Κάνει προπόνηση παντού: στο δρόμο, στο δάσος, στο ποτάμι, στο ασανσέρ αφήνοντας όλους άφωνους!

Φάρσα Remi Gaillard σαν αστυνομικός

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε δημόσια πλατεία μαζί με την παρέα του. Έχουν μεταμφιεστεί σε αστυνομικούς που κάνουν περιπολία με την…….ησυχία τους!!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος πέος

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε εθνικό δρόμο της Γαλλίας. Έχει ντυθεί ανδρικό πέος και κρατά μία πινακίδα που γράφει “μέσα στον κ….’. Ευτυχώς δεν σταματάει κανένας οδηγός…

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος χορευτής ντίσκο

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε ένα μαγαζί με ρούχα. Χορεύει στη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα και αναγκάζει τις πωλήτριες να τον διώξουν εκνευρισμένες!

Φάρσα Remi Gaillard με την κλήση

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε αστυνομικό που κόβει κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Ψεκάζει με σπρέι την πινακίδα του αυτοκινήτου και τους υαλοκαθαριστήρες προκαλώντας προβλημα στον αστυνομικό…

Φάρσα Remi Gaillard σαν φυλακισμένος

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα στη μέση του δρόμου.Έχει μεταμφιεστεί σε φυλακισμένο και βγαίνει από ένα φρεάτιο. Οι οδηγοί σαστίζουν και οπισθοχωρούν…

Φάρσα Remi Gaillard σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε γήπεδο ποδοσφαίρου μεταμφιεσμένος σαν ποδοσφαιριστής. Πηδάει μέσα στο γήπεδο και αρχιζει να τρέχει. Γίνεται ένα με τους παίκτες της ομάδας και κανείς δεν ...

Φάρσα Remi Gaillard με το surf

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard υποδύεται έναν σέρφερ που φυσικά κάνει surf με το δικό του μοναδικό τρόπο που προκαλεί γέλιο!

Φάρσα Remi Gaillard στη λοταρία

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο και παίζει στη λοταρία. Όταν κερδίζει ξεσπάει σε εκδηλώσεις ενθουσιασμού τρέχοντας και χοροπηδώντας και προκαλεί την έκπληξη!

Φάρσα Remi Gaillard σε γήπεδο τένις

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα σε ένα γήπεδο τένις. Μεταμφιέζεται σε τενίστα και εισβάλλει στο γήπεδο. Το κοινό συνεχίζει να παρακολουθεί τον αγώνα και ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Φάρσα Remi Gaillard σε γήπεδο βόλει

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα στους παίκτες βόλει. Μεταμφιέζεται σε βολεϊμπολίστας και προσπαθεί να συμμετάσχει στον αγώνα. Ο διαιτητής όμως τον απομακρύνει!

Φάρσα Remi Gaillard σε σούπερ μάρκετ

Ο Remi Gaillard κάνει φάρσα μέσα σε ένα μεγάλο σουπερ μάρκετ. Παίρνει το μικρόφωνο των αναγγελιών και αρχίζει να τραγουδά προκαλώντας την έκπληξη των υπεύθυνων!

Φάρσα Remi Gaillard ντυμένος κάστορας

Στη φάρσα αυτή ο Remi Gaillard έχει μεταμφιεστεί σε κάστορα. Εμφανίζεται σε έναν ποταμό όπου γίνεται rafting και ξαφνιάζει τους αθλούμενους!