Βρίσκεσαι εδώ: Αστεία » Candid Camera
  • Για να λαμβάνεις τα καλύτερα –>

Φάρσες της Candid Camera

Φάρσα με την αστυνομικό – Candid Camera

Υποτιθέμενη αστυνομικός κάνει φάρσα στην Candid Camera βάζοντας αγνώστους να της ξεκλειδώσουν. Ύστερα εκείνη εξαφανίζεται και φυσικά προκαλείται πανικός!

Φάρσα Candid Camera σε γυναικείες τουαλέτες

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera έχουν τοποθετήσει έναν μηχανισμό στις τουαλέτες. Έτσι υποτίθεται ότι ακούγεται μία συνομιλία και οι κοπέλες ξαφνιάζονται.

Φάρσα με τον τυφλό που κατουράει – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera υποτιθέμενος τυφλός κατουράει πάνω σε περαστικούς, οι οποίοι διαμαρτύρονται και φωνάζουν!!

Φάρσα Candid Camera με την κλανιά

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας τύπος έχει πάει σε σούπερ μάρκετ. Ανάμεσα στους διαδρόμους αρχίζει και κλάνει. Οι πελάτες σαστίζουν και ορισμένοι εκνευρίζονται!

Φάρσα με την κλέφτρα – Candid Camera

Κλέφτρα κάνει φάρσα στην Candid Camera σε σούπερ μάρκετ και κλέβει τα ψώνια πελατών και τα βάζει στο δικό της καλάθι. Οι πελάτες ξαφνιάζονται και αντιδρούν!

Φάρσα με τον τυφλό και το σπίτι – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera οδηγοί ταξί μεταφέρουν έναν υποτιθέμενο τυφλό στο δήθεν καμένο σπίτι του. Οι οδηγοί ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τον τυφλό να μπαίνει κανονικά μέσα στο ...

Φάρσα με το μεγάλο μπούστο – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία κοπέλα με εντυπωσιακό μπούστο ζητά βοήθεια για τον υπολογιστή της. Τα θύματα τη βοηθούν χωρίς όμως να παίρνουν τα μάτια τους από ...

Φάρσα με το γορίλα στο σκοτάδι – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας γορίλας τρομάζει αγνώστους μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι πραγματικά μοναδικές!!

Φάρσα με το atm που καίγεται – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ανυποψίαστοι πηγαίνουν σε atm για να σηκώσουν λεφτά και αυτό καίγεται. Φυσικά η έκπληξη και ο πανικός ζωγραφίζονται στα πρόσωπά τους!!

Φάρσα με την καλόγρια που κλάνει – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία υποτιθέμενη καλόγρια κλάνει και προκαλεί φωτιά. Οι περαστικοί σαστίζουν με το θέαμα!

Φάρσα με το ντους – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera δύο συνεργοί κάνουν ντους σε τηλεφωνικό θάλαμο. Οι περαστικοί ξαφνιάζονται και ξεσπούν σε γέλια!

Φάρσα με το αγόρι που εξαφανίζεται – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένα αγόρι εξαφανίζεται μέσα σε έναν τούβλινο τοίχο και οι περαστικοί τα χάνουν!

Φάρσα με τη σέξι μπαργούμαν – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία προκλητικά ντυμένη μπαργούμαν φτιάχνει κοκτέιλ. Η συνταγή ολοκληρώνεται ανάμεσα στα στήθη της και οι πελάτες τα παίζουν!

Φάρσα με το πεσμένο χαρτονόμισμα – Candid Camera

Τύπος κάνει φάρσα στην Candid Camera πετώντας ένα χαρτονόμισμα σε ένα λάκκο με νερό. Όταν οι ανυποψίαστοι πάνε να το πάρουν, το χαρτονόμισμα βουλιάζει μυστηριωδώς και οι άνθρωποι απορούν!

Φάρσα με το ανυψωτικό – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας άντρας δένει την υποτιθέμενη γυναίκα του σε ένα ανυψωτικό, επειδή τον εκνευρίζει! Οι θεατές σαστίζουν με το θέαμα!

Φάρσα με το αόρατο τραπέζι – Candid Camera

Ομάδα κάνει φάρσα στην Candid Camera σε περαστικούς και τους ζητά να δοκιμάσουν δύο διαφορετικούς χυμούς. Όταν όμως τους δένει τα μάτια το τραπέζι που ακουμπούσαν εξαφανίζεται και οι ...

Φάρσα στο τρένο – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία προκλητικά ντυμένη κοπέλα μπαίνει σε καμπίνα τρένου. Εκεί προκαλεί τους συνταξιδιώτες της με την εμφάνισή της αφήνοντάς τους άφωνους!

Φάρσα με το σπασμένο ενυδρείο – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera υποτίθεται ότι ένα ενυδρείο έχει μία τρύπα και βγάζει νερό. Οι περαστικοί που κρατούν την τρύπα κλειστή ξαφνιάζονται, όταν η τρύπα εξαφανίζεται και ...

Φάρσα με τα ροζ μαλλιά – Candid Camera

Κομμώτριες κάνουν φάρσα στην Candid Camera λούζοντας τους πελάτες με ροζ ζελέ. Τα μαλλιά τους γίνονται φυσικά ροζ και αναρωτιούνται τι συμβαίνει. . .

Φάρσα στο δοκιμαστήριο – Candid Camera

Νεαρή κάνει φάρσα στην Candid Camera σε δοκιμαστήριο εμπορικού κέντρου. Όταν οι άντρες βγαίνουν από το δοκιμαστήριο έχουν σημάδι από κραγιόν και εμφανίζεται μια κοπέλα μέσα από αυτό. Οι ...

Φάρσα Candid Camera με τη γυμνή γκομενάρα

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία γυμνή γκομενάρα έχει κρυφτεί πίσω από μια σκαλωσιά οικοδομής. Όταν περνούν περαστικοί η σκαλωσιά πέφτει και οι άνθρωποι εκπλήσσονται ευχάριστα!

Φάρσα με την κούκλα – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera υποτιθέμενη ψεύτικη και ακίνητη κούκλα τρομοκρατεί τον κόσμο δημιουργώντας πολύ γέλιο. . .

Φάρσα με το στρατό. – Candid Camera

Στρατηγός κάνει φάρσα στην Candid Camera ψάχνοντας εθελοντές για μία εκστρατεία στο Αφγανιστάν. Τα υποψήφια θύματα πολλά. . .

Φάρσα με τον ζητιάνο – Candid Camera

Υποτιθέμενος ζητιάνος κάνει φάρσα στην Candid Camera και ζητά ψιλά από περαστικούς. Εκείνοι αρνούνται αλλά δίνουν σε μια όμορφη ξανθιά που βρίσκεται λίγο πιο κάτω και τα χρειάζεται για ...

Φάρσα με τον βρεγμένο εργαζόμενο – Candid Camera

Εργαζόμενος κάνει φάρσα στην Candid Camera και εμφανίζεται από ένα φρεάτιο με νερό προκαλώντας την έκπληξη των περαστικών!!!

Φάρσα με τα σπασμένα χέρια – Candid Camera

Τραυματίας κάνει φάρσα στην Candid Camera υποδυόμενος ότι έχει σπάσει τα χέρια του. Όταν τα ξανα σπάει οι περαστικοί έντρομοι σαστίζουν!

Φάρσα Candid Camera με το μωρό που κλαίει

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ο φαρσέρ μεταμφιέζεται σε μωρό μέσα σε καρότσι. Χάνεται σε εμπορικό κέντρο και κλαίει. Οι πελάτες τρέχουν να βοηθήσουν όταν ξαφνικά αντικρίζουν αυτό ...

Φάρσα με το χάρο – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera σε ένα σούπερ μάρκετ, στην οθόνη του ταμείου εμφανίζεται πίσω από τους πελάτες ο χάρος και δημιουργείται μεγάλος πανικός!

Φάρσα στο κάμπινγκ – Candid Camera

Ομάδα δύο αντρών κάνει φάρσα στην Candid Camera σε ένα κάμπινγκ. Πηγαίνει στις σκηνές των παραθεριστών και τις γεμίζει με καπνό από ένα μηχάνημα. Εκείνοι φυσικά ξαφνιάζονται και αναρωτιούνται ...

Φάρσα με τον εργάτη που βουλιάζει – Candid Camera

Υποτιθέμενος εργάτης κάνει φάρσα στην Candid Camera βρισκόμενος πάνω σε μια σκαλωσιά. Ζητά βοήθεια από τους περαστικούς για να ανεβάσουν τη σκαλωσιά. Οι περαστικοί όμως τη σπρώχνουν προς τα ...

Φάρσα με το γορίλα – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera υποτίθεται ότι ένα αγοράκι πετάει σε μία ηλικιωμένη φλούδες από μπανάνες. Δεν είναι όμως αυτό αλλά ένας γορίλας. Μόλις τον αντικρίζουν οι περαστικοί ...

Φάρσα με τον ταχυδακτυλουργό – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας ταχυδακτυλουργός υποτίθεται ότι κλέβει το εσώρουχο μιας κοπέλας. Οι περαστικοί εντυπωσιάζονται και ειδικότερα όταν αποκαλύπτονται τα κάλλη της δεσποινίδος. . .

Φάρσα με τη γέννα στην τουαλέτα – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία υποτιθέμενη έγκυος μπαίνει σε μια τουαλέτα και γεννάει. Όταν βγαίνει έξω, οι περαστικοί μένουν άφωνοι!

Φάρσα με την έκρηξη – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera οδηγοί τα χάνουν όταν βλέπουν το καπό τους να εκρήγνυται!! Οι αντιδράσεις για ακόμη μία φορά φανταστικές!!

Φάρσα με το κόκκινο κουμπί – Candid Camera

Νεαρός κάνει φάρσα στην Candid Camera και υποδύεται πελάτη. Όταν οι περαστικοί πατούν το κόκκινο κουμπί ο νεαρός εξαφανίζεται και δημιουργείται πανικός!

Φάρσα με το πάγωμα πλήθους – Candid Camera

Ομάδα ανθρώπων κάνει φάρσα στην Candid Camera σε μίνι μάρκετ. Ξαφνικά όλοι ακινητοποιούνται και οι πελάτες σαστίζουν!

Φάρσα με το παιδί που χτυπάει – Candid Camera

Άντρας κάνει φάρσα στην Candid Camera κρατώντας στους ώμους του μία κούκλα. Προχωράει και η κούκλα χτυπάει σε πινακίδες. Οι περαστικοί όμως νομίζουν ότι είναι κανονικό παιδί και ξαφνιάζονται!!

Φάρσα με τον τυφλό και τα μακαρόνια – Candid Camera

Υποτιθέμενος τυφλός κάνει φάρσα στην Candid Camera σε εμπορικό κατάστημα. Πάει να πετάξει τα μακαρόνια που έτρωγε στον κάδο. Ο κάδος όμως γίνεται καρότσι μωρού και οι θεατές σαστίζουν!

Φάρσα με άντρα στην τουαλέτα – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας άντρας κάνει την ανάγκη του στο δημόσιο χώρο μιας τουαλέτας. Φυσικά όταν τον αντικρίζουν οι περαστικοί τα χάνουν και αποχωρούν!

Φάρσα με την κόκκινη σημαία – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera δίνεται μια κόκκινη σημαία στο θύμα και πρέπει να προχωρήσει κρατώντας τη. Μετά μαζεύεται αστυνομία αφού το θύμα οδηγεί ομάδα απεργών χωρίς να ...

Φάρσα με το γορίλα στο κουτί – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας υποτιθέμενος γορίλας είναι μέσα σε ένα κουτί. Οι περαστικοί που κάθονται πάνω στο κουτί τρομάζουν με τους ήχους που ακούν και τα ...

Φάρσα με το αηδιαστικό κρασί – Candid Camera

Κύριος κάνει φάρσα στην Candid Camera και προσφέρει κρασί σε περαστικούς. Στη συνέχεια τους αποκαλύπτει ότι το φτιάχνει μόνος του με τα πόδια του. . . Οι περαστικοί αντιδρούν ...

Φάρσα με τον εργάτη – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera ένας υποτιθέμενος εργάτης προκαλεί κυκλοφοριακό χάος σε κεντρικό δρόμο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου όμως εξαφανίζεται και οι οδηγοί παραληρούν!!!

Φάρσα με κλέφτη αυτοκινήτου – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera κλέφτης προσπαθεί να διαρρήξει αμάξια και ο αστυνόμος δεν αντιδρά. Οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται και εκνευρίζονται εντόνως!!!

Φάρσα Candid Camera με τη γλώσσα

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία δεσποινίς τραυματίζει τη γλώσσα της στο φερμουάρ και ζητά βοήθεια. Η γλώσσα είναι φυσικά ψεύτικη και οι περαστικοί στο τέλος λύνονται στα ...

Φάρσα στο παγκάκι – Candid Camera

Στη φάρσα αυτή της Candid Camera μία αιθέρια ύπαρξη σκύβει στο παγκάκι ενός πάρκου. Φοράει σούπερ μίνι και φαίνονται τα οπίσθιά της. Οι περαστικοί εντυπωσιάζονται και θαυμάζουν άφωνοι το ...

Φάρσα Candid Camera με τον Αλ Πατσίνο

Ένας τύπος μεταμφιέζεται Αλ Πατσίνο και κάνει φάρσα στην Candid Camera σε ένα σούπερ μάρκετ. Πειράζει τους πελάτες και εκείνοι απορημένοι τον περιεργάζονται. . .

Φάρσα Candid Camera με τα πιράνχας

Ένας δύτης κάνει φάρσα στην Candid Camera μέσα σε μια λίμνη. Υποτίθεται ότι στη λίμνη υπάρχουν πιράνχας. Εκείνος όμως δεν πτοείται και βουτάει. Τα πιράνχας τον διαλύουν και οι ...

Φάρσα με των αγώνα των τυφλών – Candid Camera

Υποτιθέμενη ομάδα τυφλών κάνει φάρσα στην Candid Camera σε περαστικούς. Αντί να τρέξουν στο αγώνα τους σε μία ευθεία γραμμή, διασκορπίζονται σε όλο το πάρκο και οι περαστικοί σαστίζουν!!

Φάρσα με το ρομπότ που χουφτώνει – Candid Camera

Ρομπότ κάνει φάρσα στην Candid Camera και χουφτώνει μια κοπέλα. Κανείς δεν ξέρει ότι πίσω από το ρομπότ κρύβεται ένα αγόρι και όλοι απορούν!