Βρίσκεσαι εδώ: Αστεία » Αστείες Εικόνες » Αστείες Εικόνες με Διάσημους
  • Για να λαμβάνεις τα καλύτερα –>
Asteies eikones me diasimous: Επώνυμοι όπως δεν τους έχεις ξαναδεί. Αστείες φωτογραφίες με διάσημους σε απίστευτες φάσεις και καταστάσεις. Κάποιες από αυτές είναι πειραγμένες με Photoshop και τα μοντελάκια έχουν γίνει αγνώριστα. Τραγουδιστές, γνωστοί ηθοποιοί, πολιτικοί, μοντέλα, παρουσιαστές, όλοι "θύματα" του φωτογραφικού φακού!

Αστείες Εικόνες με Διάσημους

Terminator Tati!

Ο Κούλης νίτζα των Εξαρχείων!

Φυλάχτείτε!

Μασχάλης

Μαζί με το CD, δώρο 1 roll on nivea for men black & white….

Κωνσταντίνος Ταβάφης

Κωνσταντίνος Ταβάφης (Όχι Καβάφης)

Lama del Rey

Οι Κονιτόπουλοι της Σουηδίας

Με λίγη φαντασία…

Καρwella – H Wella με τον Καρβέλα

Ελένη Πουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα ξαπλωμένη μέσα σε ένα πιάτο πουρέ

Ο Samuel Jackson σκύλος!

Ίσως η πιο πετυχημένη εικόνα σκύλου που μοιάζει στον ηθοποιό Samuel Jackson. Μιλάμε είναι ίδιος!

Ο Chuck Norris πρώτη φορά για μπάνιο στην παραλία

Δες ποιο ήταν το αποτέλεσμα όταν ο Chuck Norris πήγε πρώτη φορά για μπάνιο. Ο μικρός Τσακ Νόρρις έκανε το μπάνιο του στην παραλία και προφανώς τον ενόχλησε κάποιος ...

Ο Chuck Norris στη ελέυθερη πτωση του Red Bull Stratos

Όταν ο αεροναύτης ετοιμάζεται για την μεγάλη πτώση από το διάστημα βλέπει τον Chuck Norris να πετάει δίπλα του χαμογελαστός!

Φωτογραφία του Tom Hanks γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Tom Hanks γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Harisson Ford γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Harisson Ford γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του George Clooney γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του George Clooney γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Elvis Prisley γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Elvis Prisley γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Matt Damon γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Matt Damon γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Son Connery γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Son Connery γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Daniel Craig γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Daniel Craig γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Samuel Jackson γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Samuel Jackson γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Sylvester Stalone γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Sylvester Stalone γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Robin Williams γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Robin Williams γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Tom Cruise γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Tom Cruise γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Rober DeNiro γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Rober DeNiro γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Orlando Bloom γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Orlando Bloom γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Mister Bean γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Mister Bean γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Leonardo Di Caprio γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Leonardo Di Caprio γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Johnny Depp γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Johnny Depp γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του John Lenon γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία φωτογραφία του John Lenon γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Arnold Schwarzenegger γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Arnold Schwarzenegger γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Bruce Willis γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Bruce Willis γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Antonio Banderas γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Antonio Banderas γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Brad Pitt γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Brad Pitt γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Φωτογραφία του Clint Eastwood γυναίκα

Δείτε μια πολύ αστεία Φωτογραφία του Clint Eastwood γυναίκα σε έκδοση γυναίκας. Η εικόνα είναι επεξεργασμένη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Ο Πάριος ως Super Mario

Δείτε την αστεία φωτογραφία του Γιάννη Πάριου που είναι φτιαγμένη ώστε να δείχνει σαν Super Mario. Super Pario!